Catering

 

Jeg laver lækker mad til fester og konfirmationer, receptioner og private middage.

Kvalitetsråvarer og velafbalancerede smagssammensætninger er et must og jeg gør meget ud af at pynte og servere maden elegant. Faste menuer er ikke på mit repertoire. Den perfekte menu kombineres sammen med dig.

Kontakt: info@madebybettina.dk eller telefon 27 15 10 85

Telefontid mandag, tirsdag og fredag kl. 10-13.

SKAL VI STEGE JULEANDEN?

 

Vi steger friskslagtede juleænder den 24. december.

Så sparer du tiden og besværet – og den efterfølgende rengøring af ovnen. Vi sørger også for tilbehøret: Rødkål, lækker andesovs og evt. salat samt ris a la mande. Vi skærer også gerne anden flot til for dig.

MADE BY BETTINA NYTÅRSMENU

 

3 retters nytårsmemu med: Rimmet torsk, oksetournedos og nøddebund med chokolademousse.

Lad os klare nytårsmenuen for dig, så du kan koncentrere dig om at hygge om gæsterne, mens Dronningen sender sine årlige tanker til nationen.

Efterårsmenu kr. 225

Rimmet rønnebær laks serveret med frisésalat og limecreme

Bruschetta med grillet figen, ristet parmaskinke, aioli, parmesan og urter

Svinemørbrad med abrikossauce og rosmarin

Langtidsbraiseret oksespidsbryst serveret kold i tynde skiver

Efterårs coleslaw Made by Bettina

Ovnstegte kartofler med urter

Minispinatsalat med honningbagte rødbeder, crispy pærer og nødder

Hjemmebagt brød

Tilkøb:

Foie gras terrine med blommekompot kr. 75

Kuller med ristet rugknas, timian og persille kr. 35

1 dessert kr. 25
Myntemarengs med hakket myntechokolade

2 desserter kr. 50
Gammeldags æblekage med crispy topping serveret i små glas
Chokoladekage med brombærmousse

3 slags unika oste med lækkert tilbehør og kiks kr. 75

Julefrokost menu kr. 275

Julesild med appelsin og limeblade

Ostindisk karrysild med æbler og persille

Rimmet rønnebær laks med slåen, serveret med friséesalat og friterede kapers

Porchetta med Mojito marineret rødkålssalat og pecannødder

Roastbeef med tatarsauce

Julefrikadeller af vildsvin med tranebær og lynsyltede rødløg

Hjemmelavet hønsesalat med cremet dilddressing, soltørrede tomater og ristet aubergine

Anderilette vendt i strimlet salat med granatæble, valnødder og honning spice dressing

Vælg en af følgende: Klassisk cremet kartoffelsalat eller grønkål med appelsin, granatæble og persille

Rugbrød og hjemmebagt brød

Dessert: Risalamande med kirsebærsauce

Tilkøb:

Chili sild; marinerede sild med dild, løg, kapers og sød/stærk chili marinade kr. 25

Fiskefilet med hjemmerørt grov remoulade kr. 35

Leverpostej med ristede svampe, bacon og rødbeder kr. 25

Foie gras terrine med blommekompot kr. 75

Julens nye frække signaturret fra Made by Bettina:

Foie gras og kyllingelever emulsion med mandarin gelé – formet som en mandarin kr. 75

 

Sprød flæsk med stegte æbler og timian kr. 40

Mørbradbøffer med ristet parmaskinke og persilleolie kr. 35

 

3 slags unika oste med lækkert tilbehør og kiks kr. 75

Hjemmebagte julesmåkager, 3 slags, dagens udvalg kr. 25

Hjemmelavet konfekt, 2 slags, dagens udvalg kr. 25

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.

Bettina leverede den mest fantastiske “finger food” til min reception i anledningen af min 50 års fødselsdag. Alt kom serveret på flotte fade – vi skulle bare sætte maden frem. Senere på aftenen kom Bettina så med mad til familien, skøn mørbradgryde og laks, hjemmebagt brød, tomatsalsa og andet godt, igen klar til blot at sætte på bordet og nyde. Som en helt særlig afslutning blev også desserten bragt – nybagt æbletærte frisk fra ovnen – mums.

Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi har benyttet os af Bettina’s gode madkunst !

Anne Kroll Kristensen

Endnu en gang har vi fået mad fra Bettina til en studenterfest. Finger food til 30 personer. Og det var intet mindre end fremragende! Bettina formår at forstå, hvad det er vi ønsker, hver gang, og hun rammer bare plet. Superfin service, og maden er bare tiptop! Alle var ovenud tilfredse. Og der var masser af mad. Tusind tak Bettina!

Camilla Stridbaek