Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'diso_divi_coming_soon_redirect' not found or invalid function name in /home/www/madebybettina.dk/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Catering · Made By Bettina

Catering

 

Jeg laver lækker mad til fester og konfirmationer, receptioner og private middage.

Kvalitetsråvarer og velafbalancerede smagssammensætninger er et must og jeg gør meget ud af at pynte og servere maden elegant. Faste menuer er ikke på mit repertoire. Den perfekte menu kombineres sammen med dig.

Kontakt: info@madebybettina.dk eller telefon 28 72 22 81

Telefontid mandag, onsdag og fredag kl. 09-13 samt tirsdag og torsdag kl. 10-14.

Forårsmenu
Made by Bettina 2018

Forårsmenu kr. 250,-

Grønne asparges med forårscrunch, hakkede æg og kørvel vinaigrette

Bagt kuller med lime, græskarkerner og rugbrødschips

Hønsesalat Made by Bettina style af håndplukket kylling, bacon og ristede svampe

Rosastegt kalveculotte med italiensk tunsauce og kapers, serveres kold i tynde skiver

Mørbradbøffer på sauté af squash serveres med sauce Provence

Spidskålssalat med ingefærbagte gulerødder, ceasardressing og toppet med brøndkarse

Kartoffeltimbale med ramsløg

Focaccia

Tilvalg:

Starters:
Grøntsagssnacks med urtehummus og estragon-aïoli
– 30 kr./pers.

3 tapas fra Finger Food menu fx til velkomst:
Køkkenet vælger – 60 kr./pers.
I vælger – listepris fra Finger Food menu (kan ses på nettet/tilsendes)

Hovedretter:
Chili-honningbagt laks med syltede rødløg, råmarineret grønt og basilikumscreme min. 12 personer
– 45 kr./pers.

Spanskinspireret kylling med citron, salvie og peberfrugt
– 39 kr./pers.

Nye kartofler med ærtepure
– 25 kr./pers.

Forårssalat med radiser, purløg, agurkeconcassé og edamame bønner
– 25 kr./pers.

Melonsalat med feta, ruccola og ristede solsikkekerner
– 25 kr./pers.

Dessert:
Oste med knækbrød og timianbagte blommer
– 45 kr./pers.

Unika-oste, 3 slags med knækbrød og timianbagte blommer
– 75 kr./pers.

Rabarbertrifli: rabarberkompot, makroner og vanillecreme
– 35 kr./pers.

Citronfromage med citronsirup
– 30 kr./pers.

Othello kage shots Made by Bettina style
– 40 kr./pers.

Kiksekage Made by Bettina af rigtig smør, kiks og 60% mørk chokolade
– 40 kr./pers.

Hyldeblomstmazarin med rabarber og bær
– 40 kr./pers.

Opsats af tre små søde:
Køkkenet vælger – 75 kr./pers.
I vælger – 125 kr./pers.

– Lakridskage
– Sarah Bernard
– Tunesisk mandelkage med appelsinsirup
– Chokolademousse med chokoladecrisp og bær
– Citron birkeskage med citrussirup
– Soft chokoladekage med ganache
– Bærcrumble i små ramakiner
– Kiksekage Made by Bettina
– Små chokoladeskåle med hindbærmousse og bær
– Små chokoladeskåle med vanillecreme og bær

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.

Finger Food sommer-menu
Made by Bettina 2018

Finger food menu kr. 195,-

 

Bruschetta med tun rørt med soltørrede tomater, kapers og citron

Epirejer med chilimayo (2 stk./pers.)

Blinis med chilimayo og bagt aubergine

Kartoffeltortilla med lomo (spansk røget filet) og rød pesto

Kyllingehapsere stegt med chili, honning og ingefær – serveres med pind

Sliders med kalkun, karrycreme, bacon og kålsalat

Tortillas med cheddarost, pesto og grillede peberfrugter – stegt og skåret i mundrette stykker

Ristet rugbrød med grov humus, nødder og urter

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.

Finger Food
Made by Bettina 2018

Miks af nødder/ristet kokos med krydderier efter ønske – serveres i små portionsbambusskåle
30 kr./pers.

Bruschetta med tun rørt med soltørrede tomater, kapers og citron
25 kr./pers.

Bruschetta med røget laks, laksetatar, aioli og dild
30 kr./pers.

Bruschetta med ricotta og timianstegte røde druer
25 kr./pers.

Bruschetta med pesto, kalvecarpaccio, oliven og parmesan
30 kr./pers.

Bruschetta med ærtecreme, røget hellefisk og citron
35 kr./pers.

Asparges rullet i serrano (2 stk./pers.)
35 kr./pers.

Sliders med pulled pork og råmarineret kålsalat
30 kr./pers.

Sliders med kalkun, karrycreme og bacon
30 kr./pers.

Sliders med guacamole og laks
30 kr./pers.

Pumpernikkel med røget oksekød, pickles og surt
25 kr./pers.

Små minitærter med laksefyld og urter
25 kr./pers.

Små minitærter med svampe og urter – serveres med glace og oliven
25 kr./pers.

Ristet rugbrød med varmrøget laksecreme, dild og lime
30 kr./pers.

Ristet rugbrød med grov humus og nødder
25 kr./pers.

Ristet rugbrød med ærtecreme, mandler og ærteskud
25 kr./pers.

Ristet rugbrød med kalveterrine og marineret sommerkål
30 kr./pers.

Epirejer med chilimayo (2 stk./pers.)
35 kr./pers.

Tortillas med røget laks, rucola, Philadelphiaost og wasabi – skåret i mundrette stykker
35 kr./pers.

Tortillas med cheddarost, pesto og grillede peberfrugter – stegt og skåret i mundrette stykker
35 kr./pers.

Tortillas med lufttørret bresaola, peberrodscreme og rucola – skåret i mundrette stykker
35 kr./pers.

Bagt kuller med rugbrødschips og urter – serveres i små portionsbambusskåle
25 kr./pers.

Bagt laks rørt med tahin, chili, lime og urter – serveres i hjertesalatbåde
35 kr./pers.

Små blinis med cremefraice, lakserogn og urter
30 kr./pers.

Små blinis med aïoli og laks
30 kr./pers.

Små blinis med limemayo, rejer og krebsehaler
30 kr./pers.

Små blinis med chilimayo og bagt aubergine
30 kr./pers.

Store tigerrejer, marineret i hvidløg og chili – serveres med aioli
35 kr./pers.

Kyllingehapsere stegt med chili, honning og ingefær – serveres med pind
25 kr./pers.

Kyllingedeller med sort sesam og hvidløg – serveres med chilisauce
25 kr./pers.

Kartoffeltortilla med lomo (spansk røget filet) og rød pesto
25 kr./pers.

Små bagte kartofler med cremefraice og rejer
25 kr./pers.

Små bagte kartofler med kylling, bacon og karrycreme
20 kr./pers.

Ost:
Emmentalerfirkant med rosmarinsyltede abrikos – på pind
20 kr./pers.

Forskellige mundrette stykker ost, kiks og kompot
20 kr./pers.

Dessert tapas:
Mini Sarah Bernhard med mørk chokolade og drys
20 kr./stk. *

Mini chokoladeskåle med vaniljecreme og bær
20 kr./stk. *

Mini chokoladeskåle med hindbærmousse og bær
20 kr./stk. *

Små tærter med vaniljecreme og jordbær
20 kr./stk. *

Små tærter med lemoncurd, blåbær og flormelis drys
20 kr./stk. *

Marengs med myntechokolade og chokoladeslør
20 kr./stk. *

Mini mandel/kokos muffins med hindbær
20 kr./stk. *

Lakridskage med mandelmel og flormelisdrys – i firkanter
25 kr./stk.

Citron/birkes hapsere med citrussirup – serveres i firkanter med blåbær på toppen
20 kr./stk.

Rabarbertrifli med vaniljecreme og makron – serveres i små portionsglas
35 kr./stk.

Chokolademousse med chokoladespåner og bær – serveres i små portionsglas
35 kr./stk.

Müslibrud vendt med mørk chokolade
20 kr./stk.

Hvide chokolade/mandel toppe med lakrids og tørret hindbær
20 kr./stk.

* Levering er 1½ stk./pers. (Dvs. 30 stk. ved 20 personer)

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.

Studentermenu
Made by Bettina 2018

Studentermenu kr. 225,-

Bruschetta med ærtepure, røget hellefisk, ærteskud og lime (kan udskiftes med røget laks)

Kalvekød med pepperonata creme: tyndskåret rosastegt kalvekød med peberfrugtscreme, parmesan, kapers og urter

Tomatsalsa med sprød tortilla og ristet chorizo

Kyllingesatay med peanutsauce, lime og chili

Salat caprese: tomat, mozzarella og basilikum

Nye kartofler vendt i citronkørvel vinaigrette

Mix af grøn salat og radicchiosalat, blåbær, birkes, cremet solbærdressing og persille

Focaccia

Tilvalg:

Starters:
Grøntsagssnacks med urtehummus og estragonaioli
– 30 kr./pers.

3 tapas fra tapasmenu fx til velkomst:
Køkkenet vælger – 60 kr./pers.
I vælger – listepris fra Finger Food menu (kan ses på nettet/tilsendes)

Hovedret:
Chili-honningbagt laks med syltede rødløg, råmarineret grønt og basilikumscreme min. 12 personer
– 45 kr./pers.

Nye kartofler med ærtepure
– 25 kr./pers.

Spæd salat med radiser, purløg, agurkeconcassé og edamame bønner
– 25 kr./pers.

Melonsalat med feta og ruccola
– 25 kr./pers.

Dessert:
Oste med knækbrød og timianbagte blommer
– 45 kr./pers.

Unika-oste, 3 slags med knækbrød og timianbagte blommer
– 75 kr./pers.

Jordbær i hyldeblomst i glas: skiveskåret jordbær med mynte-/hyldeblomstsaft
– 25 kr./pers.

Rabarbertrifli: rabarberkompot, makroner og vanillecreme
– 35 kr./pers.

Lakridskage: bagt med hvid chokolade, mandelmel og lakridspulver
– 35 kr./pers.

Othello kage shots Made by Bettina style
– 40 kr./pers.

Kiksekage Made by Bettina af rigtig smør, kiks og 60% mørk chokolade
– 40 kr./pers.

Jordbær dyppet i chokolade med forskelligt drys
– 30 kr./pers. (tre stk./pers.)

Opsats af tre små søde:

Køkkenet vælger – 75 kr./pers.
I vælger – 125 kr./pers.

– Lakridskage
– Sarah Bernard
– Tunesisk mandelkage med appelsinsirup
– Chokolademousse med chokoladecrisp og bær
– Citron birkeskage med citrussirup
– Soft chokoladekage med ganache
– Bærcrumble i små ramakiner
– Kiksekage Made by Bettina
– Små chokoladeskåle med hindbærmousse og bær
– Små chokoladeskåle med vanillecreme og bær

Bettina leverede den mest fantastiske “finger food” til min reception i anledningen af min 50 års fødselsdag. Alt kom serveret på flotte fade – vi skulle bare sætte maden frem. Senere på aftenen kom Bettina så med mad til familien, skøn mørbradgryde og laks, hjemmebagt brød, tomatsalsa og andet godt, igen klar til blot at sætte på bordet og nyde. Som en helt særlig afslutning blev også desserten bragt – nybagt æbletærte frisk fra ovnen – mums.

Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi har benyttet os af Bettina’s gode madkunst !

Anne Kroll Kristensen

Endnu en gang har vi fået mad fra Bettina til en studenterfest. Finger food til 30 personer. Og det var intet mindre end fremragende! Bettina formår at forstå, hvad det er vi ønsker, hver gang, og hun rammer bare plet. Superfin service, og maden er bare tiptop! Alle var ovenud tilfredse. Og der var masser af mad. Tusind tak Bettina!

Camilla Stridbaek