Catering

 

Jeg laver lækker mad til fester, konfirmationer, receptioner og private middage.

Kvalitetsråvarer og velafbalancerede smagssammensætninger er et must og jeg gør meget ud af at pynte og servere maden elegant. Faste menuer er ikke på mit repertoire. Den perfekte menu kombineres sammen med dig. Se endvidere vores faste menuer nedenfor.

Kontakt: info@madebybettina.dk eller telefon 28 72 22 81

Telefontid mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 09-13.

Marts
buffet

 

Glas med Rejecocktail  a la Made by Bettina med gomadressing og sesam topping 

Ovnbagt laks Made by Bettina med asiatisk låg med sesam og sød chilisauce

Tyndskåret kalveculotte med peperonatacreme, parmesanflager, kapers og glace 

Store kartoffelbåde med oliven, feta, grilled peberfrugt og bredbladet persille 

Salat med rucola, blåbær, urter, nødder og blåbærsirup-dressing 

Mozzarella salat med basilikum, tomat og balsamico 

Husets cremede humus 

Hjemmebagt brød 

Cateringpris pr. kuvert kr. 250,-

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.

Marts
menu

 

Varmrøget laks på salatbund med ørredrogn og limeaioli

Hertil husets brød


 

Perlehøne faseret med urter

Små ovnstegte kartofler 

Grønkålssalat med blodappelsin, rosenkålsblade, granatæble og honning/citrus-dressing

Spinatblade med rødbede, bagte blommer, cremet feta og valnødder

Marcipan/mazarinkage med chokolade, vanillecreme og blandede bær 



 

Cateringpris pr. kuvert kr. 300,-

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.

Finger Food
Made by Bettina 2019

Miks af nødder/ristet kokos med krydderier efter ønske – serveres i små portionsbambusskåle
25 kr./pers.

Bruschetta med tun rørt med soltørrede tomater, kapers og citron
25 kr./pers.

Bruschetta med røget laks, laksetatar, aioli og dild
30 kr./pers.

Bruschetta med ricotta og timianstegte røde druer
25 kr./pers.

Bruschetta med pesto, kalvecarpaccio, oliven og parmesan
30 kr./pers.

Bruschetta med ovnstegte portobellosvampe, rucola, aioli og parmesan
25 kr./pers.

Sliders med pulled pork og råmarineret kålsalat
30 kr./pers.

Sliders med kalkun, karrycreme og bacon
30 kr./pers.

Sliders med guacamole og laks
30 kr./pers.

Små minitærter med laksefyld og urter
25 kr./pers.

Små minitærter med svampe og urter – serveres med glace og oliven
25 kr./pers.

Ristet rugbrød med varmrøget laksecreme, dild og lime
30 kr./pers.

Ristet rugbrød med grov humus og nødder
25 kr./pers.

Epirejer med chilimayo (2 stk./pers.)
35 kr./pers.

Tortillas med røget laks, rucola, Philadelphiaost og wasabi – skåret i mundrette stykker
35 kr./pers.

Tortillas med cheddarost, pesto og grillede peberfrugter – stegt og skåret i mundrette stykker
35 kr./pers.

Tortillas med lufttørret bresaola, peberrodscreme og rucola – skåret i mundrette stykker
35 kr./pers.

Bagt kuller med rugbrødschips og urter – serveres i små portionsbambusskåle
25 kr./pers.

Bagt laks rørt med tahin, chili, lime og urter – serveres i hjertesalatbåde
35 kr./pers.

Små blinis med aïoli og laks
30 kr./pers.

Små blinis med limemayo, rejer og krebsehaler
30 kr./pers.

Store tigerrejer – 2 på spyd, marineret i hvidløg og chili – serveres med aioli
30 kr./pers.

Kyllingehapsere stegt med chili, honning og ingefær – serveres med pind
25 kr./pers.

Kyllingedeller med sort sesam og hvidløg – serveres med chilisauce
25 kr./pers.

Små bagte kartofler med kylling, bacon og karrycreme
20 kr./pers.

Ost:
Emmentalerfirkant med rosmarinsyltede abrikos – på pind
20 kr./pers.

Forskellige mundrette stykker ost, kiks og kompot
20 kr./pers.

Dessert tapas:
Mini Sarah Bernhard med mørk chokolade og drys
20 kr./stk.*

Mini chokoladeskåle med vaniljecreme og bær
20 kr./stk.*

Mini chokoladeskåle med brombærmousse og bær
20 kr./stk.*

Marengs med myntechokolade og chokoladeslør
20 kr./stk.*

Mini mandel/kokos muffins med hindbær
20 kr./stk.*

Lakridskage med mandelmel og flormelisdrys – i firkanter
25 kr./stk.

Citron/birkes hapsere med citrussirup – serveres i firkanter med blåbær på toppen
20 kr./stk.

Blommetrifli med vaniljecreme og makron – serveres i små portionsglas
35 kr./stk.

Chokolademousse med chokoladespåner og bær – serveres i små portionsglas
35 kr./stk.

Müslibrud vendt med mørk chokolade
20 kr./stk.*

Æblekage med kanel og mandler, serveret i firkanter
20 kr./stk.

Hvide chokolade/mandel toppe med lakrids og tørret hindbær
20 kr./stk.*

* Levering er 1½ stk./pers. (Dvs. 30 stk. ved 20 personer)

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.

konfirmations/forårs-buffet

… 

F O R R E T
Husets hjemmerøget laks – bund af salat – radiser – ribs – ærteskud – limecreme
Parmaskinke – miksede meloner vendt i mynte – ruccola – citronolie
Hjemmebagt focaccia brød med havsalat – rørt smør



 

H O V E D R E T 

Caesarsalat – kylling – salat – bredbladet persille – græskarkerner – rugbrødschips – caesardressing
Rosastegt kalveculotte i skiver – peperonatacreme – parmesan – kapers – urter – glace
Sliders – pulled beef – kålsalat – chilimayo
Salat med nye kartofler – asparges – babyspinat – tomat –hyldeblomstvinaigrette

 

Vælg én salat ekstra:
Vandmelonsalat – feta – urter – appelsindressing
Spidskålssalat – edamamebønner – granatæble – sesam – balsamicodressing

 

Vælg én dip:
Hummus, grøn pesto eller kold bearnaisecreme


D E S S E R T
Vælg ét glas og én kage:

Små glas:
Pannacotta – coulis – bær
Citronfromage – knas – mynte – sirup
Rabarbertrifli – rabarberkompot – makron – vaniliecreme – tørret hindbær

Kage:
Soft chokoladekage – vaniliecreme – frugt
Cupcake – jordbærfrosting – jordbær
Husets mazarinkage – creme – bær

PRIS PR. KUVERT CATERING
2 9 5 , –

 

 

Æ N D R I N G E R / T I L L Æ G :

Én forret kan skiftes ud med hvidløgsmarinerede tigerrejer med aioli

Pris pr. person
Hel kalveculotte (varm) og rødvinssauce
20,-

Små ovnbagte kartofler (varme)
15,-

Vegetarret
Grillet peberfrugt ”Tonnato” – tuncreme – kapers – parmesan flager
30,-

Tilkøb af dessert pr. stk
30,-

 

T I L K Ø B :
Before snack
Pris pr. person
Husets hjemmelavede nøddemiks
30,-

Blinis – lakserogn – basilikum creme
25,-

Rugbrødschips – nye kartofler – rødløg – limeaioli
25,-

Dagens 3 tapernader – rugbrødschips
50,-

T I L   K A F F E N
Pris pr. person
Hjemmelavede cookies
15,-

Made By Bettina chokoladebrud
20,-

N A T M A D
Pris pr. person
Hotdog – pølser – briochebrød – ketchup – sennep – remo – ristede løg – løg
– syltede agurker
65,-

Charcuterifad – 3 slags pålæg – ost – surt – brød
70,-

  

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.

Konfirmations/forårs-menu

3 R E T T E R S M E N U

F O R R E T
Husets hjemmerøget laksemousse i glas – rødløg – ristet sesam – limecreme
Hjemmebagt focaccia brød med havsalt – rørt smør


 

H O V E D R E T
Farseret perlehøne med basilikum
Små ovnbagte kartofler
Flødesauce
Blomkålstzaziki

Vælg én salat:
Vandmelonsalat – feta – urter – appelsindressing
Spidskålssalat – edamamebønner – granatæble – sesam – balsamicodressing

 

 

D E S S E R T
Vælg ét glas og én kage:

Små glas:
Pannacotta – coulis – bær
Citronfromage – knas – mynte – sirup
Rabarbertrifli – rabarberkompot – makron – vaniliecreme – tørret hindbær

Kage:
Soft chokoladekage – vaniliecreme – frugt
Cupcake – jordbærfrosting – jordbær
Husets mazarinkage – creme – bær

PRIS PR. KUVERT CATERING
3 4 5 , –

Æ N D R I N G E R / T I L L Æ G :
Pris pr. person
Hvidløgsmarinerede tigerrejer – aioli
45,-

Grønne asparges – parmesan – vinaigrette
50,-

Oksemørbrad
60,-

Tilkøb af dessert pr. stk
30,-

T I L K Ø B :
Before snack
Pris pr. person.
Husets hjemmelavede nøddemiks
30,-

Blinis – lakserogn – basilikumcreme
25,-

Rugbrødschips – nye kartofler – rødløg – limeaioli
25,-

Dagens 3 tapernader – rugbrødschips
50,-

T I L  K A F F E N :
Pris pr. person
Hjemmelavede cookies
15,-

Made By Bettina chokoladebrud
20,-

N A T M A D :
Pris pr. person
Hotdog – pølser – briochebrød – ketchup – sennep – remo – ristede løg – løg
– syltede agurker
65,-

Charcuterifad – 3 slags pålæg – ost – surt – brød
70 ,-

T I L  K Ø B  A F  V I N E
Vi er behjælpelige med dagens vinmenu.
Cava – Hvidvin – Rosevin – Rødvin – Dessertvin
Spørg gerne efter vinmenu 

 

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.

Bettina leverede den mest fantastiske “finger food” til min reception i anledningen af min 50 års fødselsdag. Alt kom serveret på flotte fade – vi skulle bare sætte maden frem. Senere på aftenen kom Bettina så med mad til familien, skøn mørbradgryde og laks, hjemmebagt brød, tomatsalsa og andet godt, igen klar til blot at sætte på bordet og nyde. Som en helt særlig afslutning blev også desserten bragt – nybagt æbletærte frisk fra ovnen – mums.

Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi har benyttet os af Bettina’s gode madkunst !

– Anne Kroll Kristensen

Tak for en meget dejlig aften. Den forløb lige præcis som jeg havde ønsket. Det var super god mad og perfekte vine til. Jeg kan da også berette, at så godt som alle gæster har udtrykt stor fornøjelse med

såvel maden som underholdningen. Mejse var også lige i præcis hvad jeg kunne ønske mig. 

Alt i Alt – SUPER!

Mange hilsener også til hele dit dejlige personale, som var med til at gøre det til en super skøn aften

– Birthe Harboe