Catering

 

Jeg laver lækker mad til fester, konfirmationer, receptioner og private middage.

Kvalitetsråvarer og velafbalancerede smagssammensætninger er et must og jeg gør meget ud af at pynte og servere maden elegant. Faste menuer er ikke på mit repertoire. Den perfekte menu kombineres sammen med dig. Se endvidere vores faste menuer nedenfor.

Kontakt: info@madebybettina.dk eller telefon 28 72 22 81

Telefontid mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 09-13 samt torsdag kl. 10-14.

SKAL VI STEGE JULEANDEN?

 

Vi steger friskslagtede juleænder den 24. december.

Så sparer du tiden og besværet – og den efterfølgende rengøring af ovnen. Vi sørger også for tilbehøret: Rødkål, lækker andesovs og evt. salat samt ris a la mande. Vi skærer også gerne anden flot til for dig.

Finger Food
Made by Bettina 2018

Miks af nødder/ristet kokos med krydderier efter ønske – serveres i små portionsbambusskåle
25 kr./pers.

Bruschetta med tun rørt med soltørrede tomater, kapers og citron
25 kr./pers.

Bruschetta med røget laks, laksetatar, aioli og dild
30 kr./pers.

Bruschetta med ricotta og timianstegte røde druer
25 kr./pers.

Bruschetta med pesto, kalvecarpaccio, oliven og parmesan
30 kr./pers.

Bruschetta med ovnstegte portobellosvampe, rucola, aioli og parmesan
25 kr./pers.

Sliders med pulled pork og råmarineret kålsalat
30 kr./pers.

Sliders med kalkun, karrycreme og bacon
30 kr./pers.

Sliders med guacamole og laks
30 kr./pers.

Små minitærter med laksefyld og urter
25 kr./pers.

Små minitærter med svampe og urter – serveres med glace og oliven
25 kr./pers.

Ristet rugbrød med varmrøget laksecreme, dild og lime
30 kr./pers.

Ristet rugbrød med grov humus og nødder
25 kr./pers.

Epirejer med chilimayo (2 stk./pers.)
35 kr./pers.

Tortillas med røget laks, rucola, Philadelphiaost og wasabi – skåret i mundrette stykker
35 kr./pers.

Tortillas med cheddarost, pesto og grillede peberfrugter – stegt og skåret i mundrette stykker
35 kr./pers.

Tortillas med lufttørret bresaola, peberrodscreme og rucola – skåret i mundrette stykker
35 kr./pers.

Bagt kuller med rugbrødschips og urter – serveres i små portionsbambusskåle
25 kr./pers.

Bagt laks rørt med tahin, chili, lime og urter – serveres i hjertesalatbåde
35 kr./pers.

Små blinis med aïoli og laks
30 kr./pers.

Små blinis med limemayo, rejer og krebsehaler
30 kr./pers.

Store tigerrejer – 2 på spyd, marineret i hvidløg og chili – serveres med aioli
30 kr./pers.

Kyllingehapsere stegt med chili, honning og ingefær – serveres med pind
25 kr./pers.

Kyllingedeller med sort sesam og hvidløg – serveres med chilisauce
25 kr./pers.

Små bagte kartofler med kylling, bacon og karrycreme
20 kr./pers.

Ost:
Emmentalerfirkant med rosmarinsyltede abrikos – på pind
20 kr./pers.

Forskellige mundrette stykker ost, kiks og kompot
20 kr./pers.

Dessert tapas:
Mini Sarah Bernhard med mørk chokolade og drys
20 kr./stk.*

Mini chokoladeskåle med vaniljecreme og bær
20 kr./stk.*

Mini chokoladeskåle med brombærmousse og bær
20 kr./stk.*

Marengs med myntechokolade og chokoladeslør
20 kr./stk.*

Mini mandel/kokos muffins med hindbær
20 kr./stk.*

Lakridskage med mandelmel og flormelisdrys – i firkanter
25 kr./stk.

Citron/birkes hapsere med citrussirup – serveres i firkanter med blåbær på toppen
20 kr./stk.

Blommetrifli med vaniljecreme og makron – serveres i små portionsglas
35 kr./stk.

Chokolademousse med chokoladespåner og bær – serveres i små portionsglas
35 kr./stk.

Müslibrud vendt med mørk chokolade
20 kr./stk.*

Æblekage med kanel og mandler, serveret i firkanter
20 kr./stk.

Hvide chokolade/mandel toppe med lakrids og tørret hindbær
20 kr./stk.*

* Levering er 1½ stk./pers. (Dvs. 30 stk. ved 20 personer)

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.

Julefrokost-menu
Made by Bettina 2018

 

Pris pr. kuvert kr. 275,-

Husets hjemmerøgede laks serveret på en salatbund med limeaioli

Vælg en af følgende sild:

1) Karrysild med æble, kapers, løg og dild 

2) Tomat-marinerede sild med rødløg, urter og friterede kapers 

3) Husets sild i senneps/dild-dressing med citrus, løg og dild 

… 

Porchetta med mojitomarineret rødkålssalat med syltede bær og nødder

Rosastegt roastbeef med hjemmerørt remoulade, peberrod og dagens surt

Anderilette vendt i strimlet miks salat med granatæble, valnødder, citrus og honning-dressing

Julefrikadeller Made by Bettina serveret med lynsyltede rødløg 

Leverpostej med ristede svampe, bacon og rødbeder

Julens kartoffelsalat rørt med rød pesto og torvets urter

Husets cremede kyllingesalat med dilddressing, soltørret tomat og ristet parmaskinke serveret med ristet rugbrød og ærteskud på toppen

Rugbrød og hjemmebagt brød 

Dessert:

Ris a l’amande med kirsebærsovs og mandeltopping 

 

Tilkøb:

 En ekstra sild af overstående i menu kr. 25,-

Fiskefilet med remoulade, citron og grønt kr. 30,-

Made by Bettinas rejesalat i julehumør kr. 30,- 

Mørbradbøffer med ristet parmaskinke og persilleolie kr. 35,-

2 unikaoste med kiks og lækkert tilbehør kr. 50,-

Chokolademousse med appelsin og et strejf af jul kr. 30,-

 

Vi ordner gerne en mandel i ris a l’amanden og mandelgave for jer.

I kan ligeledes forespørge på husets hjemmelavede konfekt og småkager.

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.

Bettina leverede den mest fantastiske “finger food” til min reception i anledningen af min 50 års fødselsdag. Alt kom serveret på flotte fade – vi skulle bare sætte maden frem. Senere på aftenen kom Bettina så med mad til familien, skøn mørbradgryde og laks, hjemmebagt brød, tomatsalsa og andet godt, igen klar til blot at sætte på bordet og nyde. Som en helt særlig afslutning blev også desserten bragt – nybagt æbletærte frisk fra ovnen – mums.

Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi har benyttet os af Bettina’s gode madkunst !

Anne Kroll Kristensen

Endnu en gang har vi fået mad fra Bettina til en studenterfest. Finger food til 30 personer. Og det var intet mindre end fremragende! Bettina formår at forstå, hvad det er vi ønsker, hver gang, og hun rammer bare plet. Superfin service, og maden er bare tiptop! Alle var ovenud tilfredse. Og der var masser af mad. Tusind tak Bettina!

Camilla Stridbaek