Catering

 

Jeg laver lækker mad til fester, konfirmationer, receptioner og private middage.

Kvalitetsråvarer og velafbalancerede smagssammensætninger er et must og jeg gør meget ud af at pynte og servere maden elegant. Faste menuer er ikke på mit repertoire. Den perfekte menu kombineres sammen med dig. Se endvidere vores faste menuer nedenfor.

Kontakt: info@madebybettina.dk
eller telefon: 29 25 32 09

Telefontid mandag, tirsdag, onsdag og fredag
kl. 09-13.

MadebyBettina
4-retters efterårsmiddag

 

Pris pr. kuvert kr. 325,-

Uden ‘Before snack’ kr. 300,- pr. kuvert

 

Before snack:

Bambusbåde med ristede kikærter og miks af nødder a la madebybettina

Bruschetta med artiskok-tapanade, mozzarella, frisk figen og ristet parmaskinke

 

Forret:

Lakseroulade med cremet æblefyld med purløg og citrus

Serveret på miks af salater med rosenpeber og urter

Hertil hjemmebagt brød

 

Hovedret:

Perlehøne farseret med basilikum, svampesauce, bær og urter

Samt små ovnstegte kartofler med sesam og urter

Salat med ruccola, bagte græskar og rødløg med tahindressing og græskarkerner og saltmandler

 

Dessert vælg mellem:

Blommetrifli madebybettina – med kompot af blomme med et strejf af kanel, vaniljecreme, knust biscutti og topping – serveres i glas

Chokolademousse med top af vaniljemascarpone-creme, karamel- kugle, chokodrys og bær – serveres i glas

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.

MadebyBettina
Efterårsbuffet

 

Forretter:

Vælg selv

Hjemmelavet tuncreme på en bund af miksede crispy salater, friteret kapers, radiser, lime – serveret med ristet rugbrød
– 40 kr./pers.

Bruschetta med urte-aioli, ristede portobello svampe, parmesan- flager, glace og urter
– 25 kr./pers.

Kalvecarpaccio med artiskoksalat/soltørret tomater, citrus, oliven og bredbladet persille
– 45 kr./pers.

Husets nye efterårs kyllingesalat med pasta, æbler, kyllingekød vendt i cremet dressing og pyntet med ristet parmaskinke
– 40 kr./pers.

Asiatisk nuddelsalat med marinerede tigerrejer og masser af crispy grønt og let spicy dressing med ingefær – toppet med urter og lime
– 40 kr./pers.

Spinatsalat med bagt laks, avocadocreme, radiser og saltede mandler og ristet rugbrød
– 45 kr./pers.

3 forskellige hjemmelavede dip – serveret med ristet rugbrød
– 40 kr./pers.

Hjemmebagt brød
– 5 kr./pers.

 

Hovedretter:

Vælg selv

Krydrede kyllingespyd med chilisauce, peanuts og lime
– 30 kr./pers.

Lammefrikadeller vendt med grønkålspesto og oliven
– 45 kr./pers.

Oksekødskøfta med blomkåls-tzatziki
– 45 kr./pers.

Mørbradgryde med æbler og dijon-sauce
– 60 kr./pers.

Hel ovnbagt laks med asiatisk topping
– 65 kr./pers.

 

Vælg mellem følgende tilbehør:

Små ovnbagte kartofler med sesam
– 15 kr./pers.

Små kartofler vendt i kold bearnaise creme og urter
– 20 kr./pers.

Store ovnfritter stegt med oregano og grillet peberfrugt hertil aioli
– 20 kr./pers.

Rødbedesalat med spinat, bagte blommer, græskarkerner og feta
– 25 kr./pers.

Miksede salater med pære, blåbær og karameliseret valnødder,
honning og urter
– 25 kr./pers.

Bagte gulerødder med ruccola, granatæble, feta og tahindressing
– 25 kr./pers.

Perlebyg-salat vendt med persille og citrus samt miks af grillede rodfrugter
– 25 kr./pers.

madebybettina kålsalat med miks af kål, sennepsfrø, birkes, nødder, tranebær og honning-olie-dressing
– 25 kr./pers.

Rå broccoli salat vendt med goma-dressing, solsikkekerner og appelsinmarinede tranebær
– 25 kr./pers.

Cremet efterårs coleslaw madebybettina med appelsin og urter
– 25 kr./pers.

 

Desserter:

Vælg selv

madebybettina blommetrifli med blommekompot, vaniljecreme,
knuste biscotti-kiks
– 35 kr./pers.

Soft chokoladekage med karamel-slør og frugt
– 25 kr./pers.

Gammeldaws æbletrifli med knuste biscotti-kiks, solbærsyltetøj og creme
– 35 kr./pers.

Bettinas æblecrumble med kanel og mandler – serveres med vanilje-creme fraiche
– 35 kr./pers.

Chokolademousse med vaniljemascarpone topping, chokodrys og bær
– 35 kr./pers.

 

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.

MadebyBettina
Finger Food 2019

 

Grønne Finger Foods:

Små glas med krydret hummus, edamamebønner, smuldret feta og ærteskud
– 25 kr./pers.

Små glas med miks af grøntsagsstænger og krydderdip
– 25 kr./pers.

Falafel serveret i bambusbåd med ærtesalsa, soltørret tomat og sesam
– 25 kr./pers.

Bruschetta med ovnstegte portobellosvampe, rucola, aioli og parmesan
– 25 kr./pers.

Bruschetta med små hele pandestegte tomater, ricotta og urter
– 25 kr./pers.

Sliders med grillede grøntsager, salat og aioli
– 30 kr./pers.

Ristet rugbrød med grov hummus, nødder og persille
– 25 kr./pers.

Ristet rugbrød med nye kartofler, syltet rødløg, aioli og karse
– 25 kr./pers.

Crushed kartoffel med hvidløgssmør og revet parmesan – serveres med aioli
– 25 kr./pers.

Tortillas med cheddarost, pesto og grillet peberfrugt – stegt og skåret i mundrette stykker
– 35 kr./pers.

Finger Foods med fisk:

Bruschetta med tun rørt med soltørret tomat, kapers og citron
– 25 kr./pers.

Bruschetta med cremet tunmousse, agurkeskiver, karse og rød skovsyre
– 25 kr./pers.

Bruschetta med marineret tigerreje og grov avokadosalsa
– 25 kr./pers.

Små tærter med laksefyld og urter
– 25 kr./pers.

Ristet rugbrød med varmrøget laksecreme, purløg og lime
– 30 kr./pers.

Tortillas med røget laks, rucola, philadelphia og wasabi – skåret i mundrette stykker
– 35 kr./pers.

Små blinis med laks, basilikumcreme, rogn og karse
– 30 kr./pers.

Kartoffelrösti med cremet krabbesalat og ærteskud
– 30 kr./pers.

Epirejer med chilimayo, lime og urter (2 stk./pers.)
– 35 kr./pers.

Store tigerrejer marineret i hvidløg og chili (2 på spyd) – serveres med aioli
– 30 kr./pers.

Finger Foods med kød:

Kyllingesatay stegt med karry – serveres på pind med chilisauce
– 25 kr./pers.

Cremet kyllingesalat serveret i bambusbåd toppet med ristet rugbrød og urter
– 25 kr./pers.

Bruschetta med kalvecarpaccio, oliven, pesto og parmesan
– 25 kr./pers.

Bruschetta med marineret artiskok, parmaskinke og bearnaisecreme
– 25 kr./pers.

Bruschetta med stegt chorizo, hummus og soltørret tomat
– 25 kr./pers.

Sliders med pulled pork, coleslaw og aioli
– 30 kr./pers.

Sliders med kylling, sprødstegt bacon, salat og karrycreme
– 30 kr./pers.

Små tærter med bacon, løg og grønt
– 25 kr./pers.

Tortillas med lufttørret bresaola, peberrodscreme og rucola – skåret i mundrette stykker
– 35 kr./pers.

Sprødstegt kartoffelskive med fetacreme, ristet bacon og urter
– 25 kr./pers.

Ost:

Emmentalerfirkant med rosmarinsyltede abrikos – på pind
– 20 kr./pers.

Forskellige mundrette stykker ost, kiks og kompot
– 35 kr./pers.

Dessert Finger Foods:
Mini Sarah Bernhard med mørk chokolade og drys
– 20 kr./stk.

Mini chokoladeskåle med vaniljecreme og miksede bær
– 20 kr./stk.

Mini jordbærtærter med vaniljecreme
– 20 kr./stk.

Minitærter med lemoncurd og blåbær
– 20 kr./stk.

Citron/birkes hapser med citrussirup
– 20 kr./stk.

Soft chokoladekage hapser med karamelslør
– 20 kr./stk.

Lille glas med chokomousse/vaniljemascarpone, bær og chokorør
– 25 kr./stk.

Müslibrud med tørret frugt, knas og mørk chokolade
– 20 kr./stk.

Små lækre mundrette romkugler Made by Bettina
– 20 kr./stk.

 

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.

MadebyBettina
Brunch

Morgenstund har guld i mund

Brunch kr. 150 pr. person med mulighed for tilvalg

Skyr naturel med rabarberkompot og granola topping

Varmrøget laksecreme serveret med ristet rugbrød

Røræg med purløg
eller
Sprød tartelet med helt æg, tomat, ost
eller
Sprød tartelet med æggetimbale med hakket skinke, purløg
eller
Skinketimbale med helt æg, tomat, glace og urter

To slags ost med kompot

Glas med miks af frugt og mynte

Mini tebirkes

Marmelade og smør

Hjemmebagte grovboller og rugbrød

Amerikanske pandekager med sirup og årstidens bær

 

Tilvalg: Kr. 20 pr. person

Små brunch pølser

Kartoffelrøsti med krabbesalat og dild

Tærte med laks, asparges og urter

Bruschetta med brie, hindbær, sirup og ærteskud

Tunmousse i små bambusbåde med crispy grønt, karse og lime

Humus med karry – toppet med sesam og ristet rugbrød

Husets kyllingesalat med ristet parmaskinke og æble

Salat med miks af forskellige meloner, agurk, mynte og granatæble

Salat med stegte svampe, parmesan, brombær, nødder og honning-dressing

Salat med mozzarella, små ovnstegte tomater og basilikum-pesto

Salat med miks af citrusfrugter (efter årstiden) appelsin, grape, blodappelsin og mandarin drysset med myntesukker og granatæble

Efterårs squash-kage med kanel og pinjekerner

Banana-bread med karamel og chokoladeslør og nødder

Hjemmelavede snegle med kanel og mørk chokolade

 

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.

Bettina leverede den mest fantastiske “finger food” til min reception i anledningen af min 50 års fødselsdag. Alt kom serveret på flotte fade – vi skulle bare sætte maden frem. Senere på aftenen kom Bettina så med mad til familien, skøn mørbradgryde og laks, hjemmebagt brød, tomatsalsa og andet godt, igen klar til blot at sætte på bordet og nyde. Som en helt særlig afslutning blev også desserten bragt – nybagt æbletærte frisk fra ovnen – mums.

Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi har benyttet os af Bettina’s gode madkunst !

– Anne Kroll Kristensen

Tak for en meget dejlig aften. Den forløb lige præcis som jeg havde ønsket. Det var super god mad og perfekte vine til. Jeg kan da også berette, at så godt som alle gæster har udtrykt stor fornøjelse med

såvel maden som underholdningen. Mejse var også lige i præcis hvad jeg kunne ønske mig. 

Alt i Alt – SUPER!

Mange hilsener også til hele dit dejlige personale, som var med til at gøre det til en super skøn aften

– Birthe Harboe