Catering

 

Jeg laver lækker mad til fester, konfirmationer, receptioner og private middage.

Kvalitetsråvarer og velafbalancerede smagssammensætninger er et must og jeg gør meget ud af at pynte og servere maden elegant. Faste menuer er ikke på mit repertoire. Den perfekte menu kombineres sammen med dig. Se endvidere vores faste menuer nedenfor.

Kontakt: info@madebybettina.dk
eller telefon 29 25 32 22

Telefontid mandag, tirsdag, onsdag og fredag
kl. 09-13.

MadebyBettina
Lille sommerbuffet 2019

 

Pris pr. kuvert kr. 225,-

Rejecocktail Made by Bettina med melon, edamame, gomadressing og sesam

Grillede hele peberfrugter ”vitello tonota” med tuncreme, lime, kapers og parmesan

Hel ovnbagt laks med senneps/honningtopping og råsyltede rødløg

Roastbeef med estragoncreme, soltørret tomat og urter

Kartoffelsalat med spinatpesto, spinatblade, linser og masser af sydlandske krydderier

Hjertesalat med hindbær, nøddeflager og hindbærvinaigrette

Baba ganoush/auberginedip med kikærtetopping og persille

Hjemmebagt brød

 

Tilkøb dessert:

Lille glas med jordbærtrifli med makroner og vaniljecreme
30 kr./stk.

Lille glas med chokomousse/vaniljemascarpone, bær og chokorør
25 kr./stk.

Gulerodskagehapser med limefrosting
25 kr./stk.

Lille glas med rabarbercrumble og vaniljecreme
25 kr./stk.

Lakridscookies med tranebær og hvid chokolade
20 kr./stk.

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.

MadebyBettina
Stor sommerbuffet 2019

 

Pris pr. kuvert kr. 275,-

 

Rejecocktail Made by Bettina med melon, edamame, gomadressing og sesam

Grillede hele peberfrugter ”vitello tonnato” med tuncreme, lime, kapers og parmesan

Tærte med aubergine, fetaost og tomat

Cremet kyllingesalat toppet med ristet rugbrød og urter

Hel ovnbagt laks med senneps/honningtopping og råsyltede rødløg

Roastbeef med estragoncreme, soltørret tomat og urter

Kartoffelsalat med spinatpesto, spinatblade, linser og masser af sydlandske krydderier

Hjertesalat med hindbær, nøddeflager og hindbærvinaigrette

Baba ganoush/auberginedip med kikærtetopping og persille

Hjemmebagt brød

Tilkøb dessert:

Lille glas med jordbærtrifli med makroner og vaniljecreme

30 kr./stk. 

Lille glas med chokomousse/vaniljemascarpone, bær og chokorør

25 kr./stk.

Gulerodskagehapser med limefrosting  

25 kr./stk. 

Lille glas med rabarbercrumble og vaniljecreme  

25 kr./stk.

Lakridscookies med tranebær og hvid chokolade

20 kr./stk.

 

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.

MadebyBettina
Sommer/studenter Finger Food menu 2019

 

Pris pr. kuvert kr. 225,-

Små glas med krydret hummus, edamamebønner, smuldret feta og ærteskud

Falafel serveret i bambusbåd med ærtesalsa, soltørret tomat og sesam

Bruschetta med små hele pandestegte tomater, ricotta og urter

Ristet rugbrød med nye kartofler, syltet rødløg, aioli og karse

Tortillas med røget laks, rucola, philadelphia og wasabi – skåret i mundrette stykker

Små blinis med tigerreje, basilikumcreme, rogn og karse

Cremet kyllingesalat serveret i bambusbåd toppet med ristet rugbrød og urter

Sliders med pulled pork, coleslaw og aioli

Mini jordbærtærter med vaniljecreme

Små lækre mundrette romkugler Made by Bettina

 

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.

MadebyBettina
Finger Food 2019

 

Grønne Finger Foods:

Små glas med krydret hummus, edamamebønner, smuldret feta og ærteskud
– 25 kr./pers.

Små glas med miks af grøntsagsstænger og krydderdip
– 25 kr./pers.

Falafel serveret i bambusbåd med ærtesalsa, soltørret tomat og sesam
– 25 kr./pers.

Bruschetta med ovnstegte portobellosvampe, rucola, aioli og parmesan
– 25 kr./pers.

Bruschetta med små hele pandestegte tomater, ricotta og urter
– 25 kr./pers.

Sliders med grillede grøntsager, salat og aioli
– 30 kr./pers.

Ristet rugbrød med grov hummus, nødder og persille
– 25 kr./pers.

Ristet rugbrød med nye kartofler, syltet rødløg, aioli og karse
– 25 kr./pers.

Crushed kartoffel med hvidløgssmør og revet parmesan – serveres med aioli
– 25 kr./pers.

Tortillas med cheddarost, pesto og grillet peberfrugt – stegt og skåret i mundrette stykker
– 35 kr./pers.

Finger Foods med fisk:

Bruschetta med tun rørt med soltørret tomat, kapers og citron
– 25 kr./pers.

Bruschetta med cremet tunmousse, agurkeskiver, karse og rød skovsyre
– 25 kr./pers.

Bruschetta med marineret tigerreje og grov avokadosalsa
– 25 kr./pers.

Små tærter med laksefyld og urter
– 25 kr./pers.

Ristet rugbrød med varmrøget laksecreme, purløg og lime
– 30 kr./pers.

Tortillas med røget laks, rucola, philadelphia og wasabi – skåret i mundrette stykker
– 35 kr./pers.

Små blinis med laks, basilikumcreme, rogn og karse
– 30 kr./pers.

Kartoffelrösti med cremet krabbesalat og ærteskud
– 30 kr./pers.

Epirejer med chilimayo, lime og urter (2 stk./pers.)
– 35 kr./pers.

Store tigerrejer marineret i hvidløg og chili (2 på spyd) – serveres med aioli
– 30 kr./pers.

Finger Foods med kød:

Kyllingesatay stegt med karry – serveres på pind med chilisauce
– 25 kr./pers.

Cremet kyllingesalat serveret i bambusbåd toppet med ristet rugbrød og urter
– 25 kr./pers.

Bruschetta med kalvecarpaccio, oliven, pesto og parmesan
– 25 kr./pers.

Bruschetta med marineret artiskok, parmaskinke og bearnaisecreme
– 25 kr./pers.

Bruschetta med stegt chorizo, hummus og soltørret tomat
– 25 kr./pers.

Sliders med pulled pork, coleslaw og aioli
– 30 kr./pers.

Sliders med kylling, sprødstegt bacon, salat og karrycreme
– 30 kr./pers.

Små tærter med bacon, løg og grønt
– 25 kr./pers.

Tortillas med lufttørret bresaola, peberrodscreme og rucola – skåret i mundrette stykker
– 35 kr./pers.

Sprødstegt kartoffelskive med fetacreme, ristet bacon og urter
– 25 kr./pers.

Ost:

Emmentalerfirkant med rosmarinsyltede abrikos – på pind
– 20 kr./pers.

Forskellige mundrette stykker ost, kiks og kompot
– 35 kr./pers.

Dessert Finger Foods:
Mini Sarah Bernhard med mørk chokolade og drys
– 20 kr./stk.

Mini chokoladeskåle med vaniljecreme og miksede bær
– 20 kr./stk.

Mini jordbærtærter med vaniljecreme
– 20 kr./stk.

Minitærter med lemoncurd og blåbær
– 20 kr./stk.

Citron/birkes hapser med citrussirup
– 20 kr./stk.

Soft chokoladekage hapser med karamelslør
– 20 kr./stk.

Lille glas med chokomousse/vaniljemascarpone, bær og chokorør
– 25 kr./stk.

Müslibrud med tørret frugt, knas og mørk chokolade
– 20 kr./stk.

Små lækre mundrette romkugler Made by Bettina
– 20 kr./stk.

 

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.

MadebyBettina
Lille brunch buffet 2019

 

Pris pr. kuvert kr. 175,-

Skyr naturel med rabarberkompot og müsli

Røræg med purløgsdrys og baconslices

Små ramsløg-brunchpølser

Varmrøget laks med ristet rugbrød og limeaioli

To slags ost på træbræt

Lille glas med blandet frugt marineret med mynte

Klassisk pandekage med chokoladesauce og bær

Mini tebirkes

Hjemmebagt brød, smør og marmelade

 

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.

MadebyBettina
Stor brunch buffet 2019

 

Pris pr. kuvert kr. 225,-

Miks af yoghurt naturel og frugtyoghurt i glas med frugttopping

Æggetimbale med skinke, urter og glace

Små ramsløg-brunchpølser

Bruschetta med varmrøget laksecreme, lime og purløg

Kartoffelrøsti med ærtepure, ærteskud og soltørret tomat

Tærte med grillet grøntsager og feta

Cremet kyllingesalat med ristet rugbrød og grønt

Spidskålsalat med tunmousse og jordbær

To slags ost på træbræt

Amerikanske pandekager med flormelis, sirup og blåbær

Mini tebirkes

Hjemmebagt brød, smør og marmelade

 

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.

Bettina leverede den mest fantastiske “finger food” til min reception i anledningen af min 50 års fødselsdag. Alt kom serveret på flotte fade – vi skulle bare sætte maden frem. Senere på aftenen kom Bettina så med mad til familien, skøn mørbradgryde og laks, hjemmebagt brød, tomatsalsa og andet godt, igen klar til blot at sætte på bordet og nyde. Som en helt særlig afslutning blev også desserten bragt – nybagt æbletærte frisk fra ovnen – mums.

Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi har benyttet os af Bettina’s gode madkunst !

– Anne Kroll Kristensen

Tak for en meget dejlig aften. Den forløb lige præcis som jeg havde ønsket. Det var super god mad og perfekte vine til. Jeg kan da også berette, at så godt som alle gæster har udtrykt stor fornøjelse med

såvel maden som underholdningen. Mejse var også lige i præcis hvad jeg kunne ønske mig. 

Alt i Alt – SUPER!

Mange hilsener også til hele dit dejlige personale, som var med til at gøre det til en super skøn aften

– Birthe Harboe