MadebyBettina
Efterårsmad – miks som du vil

Rødbede-skiver, kogte – på en bund af ruccola med aioli, morgenfruedrys, nøddeflager
– 35 kr./pers.

Bruschetta med stegte portobellosvampe, parmesan flager, aioli, urter
– 30 kr./pers.

Bruschetta med cremet ost og langtidsbagte røde timian-druer
– 30 kr./pers.

Burratasalat (Italiensk frisk ost med blød kerne) serveret på en bund af langtidsbagte timian-tomater, oliven, glace
– 45 kr./pers.

Røget laks toppet med salsa af frisk peberrod, æble, dild og rødløg samt citrus/honning
– 50 kr./pers.

Salat med ovnbagt laks, mikssalat, melon, krabbehaler, soltørrede tomater, sukkerærter hertil gomadressing
– 50 kr./pers.

Glas med varmrøget laksecreme toppet med ærteskud og ristet rugbrød
– 45 kr./pers.

Glas med marinerede Tigerrejer toppet med crispy grønt, sort sesam
– 45 kr./pers.

Carpaccio med ruccola, parmesan, soltørrede tomater, oliven og pesto
– 40 kr./pers.

Husets cremede kyllingesalat serveret i hjertesalat-både med ærteskud og ristet parma
– 40 kr./pers.

Vitello tonato, skiver af tyndt kalvekød med cremet tunsauce, kapers og parmesan
– 50 kr./pers.

Efterårs bouef stroganoff med perleløg, svampe og aromatisk sauce hertil små ovnbagte kartofler
– 95 kr./pers.

Madebybettina Chili con Carne med creme fraise og tomatsalsa, hertil nachos
– 95 kr./pers.

Madebybettina tærte med spinat, feta, tomater og pinjekerner
– 35 kr./pers.

Miks salat med ovnbagt græskar, syltede rødløg og tahin dressing, græskarkerner, bredbladet persille
– 30 kr./pers.

Babyspinat med stegte blommer, efterårssirup, mandelflager, vælg – gedeost eller feta topping
– 30 kr./pers.

Kålsalat med æble, kerner, granatæble, vendt med sød sennepsdressing
– 30 kr./pers.

Bagte rødbeder med cremet peberrodscreme, bredbladet persille
– 30 kr./pers.

Kartofler vendt i indisk karrykrydret olie, grønne linser og baby spinat
– 30 kr./pers.

Cremet humus med miks af grillet grøntsager, kikærte topping, persille
– 25 kr./pers.

 

Efterårsdesserter:

Priser: Portionsglas eller pr.person

Æbletrifli med grov mandelrasp, vaniljecreme, toppet med efterårsbær og husets crüsli – serveret i portionsglas
– 40 kr./pers.

Blommetrifli med kanelbagte blommer serveret med mascaponecreme, husets crüsli og brombærstøv- serveret i portionsglas
– 40 kr./pers.

Madebybettina’s berømte æblecrumble med mandelflager hertil kanel creme fraise – en stor kage
– 40 kr./pers.

Husets efterårskage med kanel og glacetopping serveret med efterårsbær- portions-skåret
– 35 kr./pers.

Chokolademousse med chokonips og bær – serveret i portionsglas
– 35 kr./pers.

Husets hasselnøddekage med kokos toppet med bær – portions skåret
– 35 kr./pers.

Små chokoladeskåle med tyk karamelcreme, friske bær og drys af frysetørret hindbær – 2 stk pr.person
– 30 kr./pers.

 

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.

Jeg vil absolut anbefale Made By Bettina, hvis man ønsker mad der bare er lidt bedre, kreativ udtænkt og med en kæmpe wauw effekt. Det er virkelig i en klasse for sig...

- Helene Tølbøll Djursø

Kan varmt anbefale Bettinas finger food. Meget indbydende & pyntet med farvestrålende blomster m.m. Velsmagende og lækkert. Citronkagen er to-die-for :oD

- Gitte Mikkelsen

Meget meget lækkert og flot anrettet fingerfood som blev rost af alle gæster. Kan varmt anbefale MadebyBettina som virkelig levede op til mine forventninger.

- Malene Houd