madebybettina

Efterårsmenu 2024

Minimum 12 kuverter

Pris per kuvert: 325 kr.

Forret:

Husets antipasti serveret i et flot anrettet glas med oliven, surt og saltmandler

Hjemmebagt foccaciabrød

Hovedret: vælg en af to muligheder

Italiensk porchetta med urter og sprødt skind hertil lys skysauce (skal varmes)

eller

Provencalsk unghanebryst toppet med pesto, salvie og svampesauce (skal varmes)

 

Hertil små ovnstegte kartofler med sesam og urter (skal varmes)

Rød spidskålsalat med små cherry tomater toppet med ristede paprika-solsikkekerner vendt med sød hvid balsamico

Dessert: vælg en af tre muligheder

Blommetrifli med italienske makroner, vanIljeskum, brombærstøv og spiselige blomster

eller

madebybettinas berømte æblecrumble med mandelflager og hertil kanel-vaniljecreme

eller

Portionsanrettet chokolademoussekage på en crunchy crumblebund pyntet med efterårsbær og guldstøv

De kolde retter serveres flot anrettet på fade – lige klar til at stille på bordet og spise.
Til de varme retter medfølger vejledning til tilberedning samt fade og pynt.

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os. 

LEVERING:
Maden kan hentes i Fredensborg i mit køkken på Langerødvej 20, 3480 Fredensborg.

 

Eller levering efter aftale og aftalt pris.

Fantastisk brunch
Tak for en fantastisk brunch 😊 Så smukt anrettet.
- Trine
Det var helt igennem fantastisk og mange gæster spurgte til dig.
Vi er så meget taknemmelig for dit bidrag på dagen. Det var helt igennem fantastisk og mange gæster spurgte til dig. Det er ikke sidste gang du hører fra os.
- Morten og Nynne
Tak for dejlig mad 🙂
Tak for dejlig mad 🙂
- Mikkel