madebybettina
Efterårsmenu 2024
Minimum 12 kuverter
Pris per kuvert: 325 kr.
Forret:
Husets antipasti serveret i et flot anrettet glas med oliven, surt og saltmandler
Hjemmebagt foccaciabrød
Hovedret: vælg en af to muligheder
Italiensk porchetta med urter og sprødt skind hertil lys skysauce (skal varmes)
eller
Provencalsk unghanebryst toppet med pesto, salvie og svampesauce (skal varmes)
Hertil små ovnstegte kartofler med sesam og urter (skal varmes)
Rød spidskålsalat med små cherry tomater toppet med ristede paprika-solsikkekerner vendt med sød hvid balsamico
Dessert: vælg en af tre muligheder
Blommetrifli med italienske makroner, vanIljeskum, brombærstøv og spiselige blomster
eller
madebybettinas berømte æblecrumble med mandelflager og hertil kanel-vaniljecreme
eller
Portionsanrettet chokolademoussekage på en crunchy crumblebund pyntet med efterårsbær og guldstøv
De kolde retter serveres flot anrettet på fade – lige klar til at stille på bordet og spise.
Til de varme retter medfølger vejledning til tilberedning samt fade og pynt.
BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.
LEVERING:
Maden kan hentes i Fredensborg i mit køkken på Langerødvej 20, 3480 Fredensborg.
Eller levering efter aftale og aftalt pris.