MadebyBettina
Finger Food 2020

 

Grønne Finger Foods:

Søde bagte kartoffelbåde med spicy humus og urter
– 20 kr./pers.

Små bagte svampe med ristet parmaskinke, parmesan og glace
– 20 kr./pers.

Efterårsspyd med brombær, mozzarella og agurk
– 25 kr./pers.

Bruschetta med grillet græskar, feta, rucola og nødder
– 20 kr./pers.

Hjertesalat med cremet humus, granatæble og ristede mandelflager
– 20 kr./pers.

Stegte små peberfrugter – Pimientos de padron – med indkogt balsamico og aioli – serveret i bambusbåd
– 20 kr./pers.

Små glas med krydret hummus, edamamebønner, smuldret feta og ærteskud
– 25 kr./pers.

Små glas med miks af grøntsagsstænger og krydderdip
– 25 kr./pers.

Falafel serveret i bambusbåd med ærtesalsa, soltørret tomat og sesam
– 25 kr./pers.

Bruschetta med ovnstegte portobellosvampe, rucola, aioli og parmesan
– 25 kr./pers.

Bruschetta med små hele pandestegte tomater, ricotta og urter
– 25 kr./pers.

Sliders med grillede grøntsager, salat og aioli
– 30 kr./pers.

Ristet rugbrød med kartofler, syltet rødløg, aioli og karse
– 25 kr./pers.

Crushed kartoffel med hvidløgssmør og revet parmesan – serveres med aioli
– 25 kr./pers.

Tortillas med cheddarost, pesto og grillet peberfrugt – stegt og skåret i mundrette stykker
– 25 kr./pers.

Finger Foods med fisk:

Lakserulle med tzatziki og agurk, rullet i sesam – serveret i skål
– 25 kr./pers.

Laksebid bagt med teriyakisauce, forårsløg og lime
– 25 kr./pers.

Bruschetta med madebybettina’s rimmet Aperol laks, mild peberrodscreme og crispy grønt
– 25 kr./pers.

Mini smørrebrød – rugbrød med æg og rejer – toppet med estragon-mayonnaise og ærteskud
– 25 kr./pers.

Bruschetta med tun rørt med soltørret tomat, kapers og citron
– 25 kr./pers.

Bruschetta med cremet tunmousse, agurkeskiver, karse og rød skovsyre
– 25 kr./pers.

Bruschetta med marineret tigerreje og aioli
– 25 kr./pers.

Små tærter med laksefyld og urter
– 25 kr./pers.

Ristet rugbrød med varmrøget laksecreme, purløg og lime
– 30 kr./pers.

Tortillas med røget laks, rucola, philadelphia og wasabi – skåret i mundrette stykker
– 30 kr./pers.

Små blinis med laks, estragonecreme, rogn og karse
– 25 kr./pers.

Kartoffelrösti med cremet krabbesalat og ærteskud
– 30 kr./pers.

Epirejer med chilimayo, lime og urter (2 stk./pers.)
– 35 kr./pers.

Store tigerrejer marineret i hvidløg og chili (2 på spyd) – serveres med aioli
– 30 kr./pers.

Finger Foods med kød:

madebybettina’s asiatiske kyllingedeller med chilisauce og sort sesam
– 20 kr./pers.

Bruschetta med artiskokcreme, grillet figen og ristet parmaskinke
– 25 kr./pers.

Ceasar salat på spyd – brød crumble, salat, kylling, parmesan, dressing og persille
– 25 kr./pers.

Sliders med jule anderilette og crispy marineret kålsalat, sennepsdressing
– 30 kr./pers.

Julekrydret syltet pærer med tyndskåret andebryst – på pind
– 25 kr./pers.

Husets hjemmelavede hønsesalat med dild, grillet aubergine og soltørrede tomater, toppet med ristet parmaskinke og ærteskud
– 25 kr./pers.

Små jule-deller med tranebær, bacon og julekrydderier – serveret på pind
– 20 kr./pers.

Dadler svøbt i crispy bacon, nøddedrys og urter
– 20 kr./pers.

Kyllingesatay stegt med karry – serveres på pind med chilisauce
– 25 kr./pers.

Cremet kyllingesalat serveret i bambusbåd toppet med ristet rugbrød og urter
– 25 kr./pers.

Bruschetta med kalvecarpaccio, oliven, pesto og parmesan
– 25 kr./pers.

Bruschetta med marineret artiskok, parmaskinke og bearnaisecreme
– 25 kr./pers.

Sliders med pulled pork, coleslaw og aioli
– 30 kr./pers.

Sliders med kylling, sprødstegt bacon, salat og karrycreme
– 30 kr./pers.

Små tærter med bacon, løg og grønt
– 25 kr./pers.

Tortillas med lufttørret bresaola, peberrodscreme og rucola – skåret i mundrette stykker
– 25 kr./pers.

Ost:

Emmentalerfirkant med rosmarinsyltede abrikos – på pind
– 20 kr./pers.

Forskellige mundrette stykker ost, kiks og kompot
– 35 kr./pers.

Dessert Finger Foods:

Risalamande med kirsebærsauce og ristede mandelflager – serveret i små glas
– 25 kr./pers.

Jule bounty-barer med kokos
– 25 kr./pers.

Jule chokoladebar med mørk chokolade, nougat og marcipan
– 25 kr./pers.

Jule mandelkage med clementin-sirup
– 25 kr./pers.

Jule cheesecake med kanelbund, kirsebær topping og ristede mandelflager
– 25 kr./pers.

Hjemmelavede dadelkugler rullet i kokos
– 25 kr./pers.

Mini Sarah Bernhard med mørk chokolade og drys
– 20 kr./stk.

Mini chokoladeskåle med vaniljecreme og miksede bær
– 20 kr./stk.

Soft chokoladekage hapser med karamelslør
– 20 kr./stk.

Lille glas med chokomousse og bær
– 25 kr./stk.

Müslibrud med tørret frugt, knas og mørk chokolade
– 20 kr./stk.

 

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.

Jeg vil absolut anbefale Made By Bettina, hvis man ønsker mad der bare er lidt bedre, kreativ udtænkt og med en kæmpe wauw effekt. Det er virkelig i en klasse for sig...

- Helene Tølbøll Djursø

Kan varmt anbefale Bettinas finger food. Meget indbydende & pyntet med farvestrålende blomster m.m. Velsmagende og lækkert. Citronkagen er to-die-for :oD

- Gitte Mikkelsen

Meget meget lækkert og flot anrettet fingerfood som blev rost af alle gæster. Kan varmt anbefale MadebyBettina som virkelig levede op til mine forventninger.

- Malene Houd