MadebyBettina
Sommer/studenter fingerfood menu 2020

Vegetarisk menu

Pris pr. kuvert. 225 kr.

Små glas med krydret hummus, edamamebønner, smuldret feta, oliven og ærteskud

Falafler serveret i bambusbåd med chilimayo, soltørret tomat, sesamdrys og persille

Små vagtelæg med aioli, rød mælde og crispy chip med havsalt og urter – serveres i en lille skål

Tortillas med rød grillet peberfrugt, philadelphia, cheddar og pesto – stegte og skåret i mundrette stykker

Små tærter med svampefyld, parmesan og glace

Sliders med grillede grøntsager, pesto, mikset salat og hjemmesyltede rødløg

Crushed kartofler med hvidløgssmør og fintrevet permesan – serveret med en lille bambuspind

Trekantede små sandwiches med MadebyBettinas berømte æggekarrysalat med masser af karse, radiser og grønt

MadebyBettinas sommer citruskage serveret i firkanter med spiselige blomster

Hindbærfromage i små glas toppet med sommerbær

 

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.

Bettina leverede den mest fantastiske “finger food” til min reception i anledningen af min 50 års fødselsdag. Alt kom serveret på flotte fade – vi skulle bare sætte maden frem. Senere på aftenen kom Bettina så med mad til familien, skøn mørbradgryde og laks, hjemmebagt brød, tomatsalsa og andet godt, igen klar til blot at sætte på bordet og nyde. Som en helt særlig afslutning blev også desserten bragt – nybagt æbletærte frisk fra ovnen – mums.

Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi har benyttet os af Bettina’s gode madkunst !

– Anne Kroll Kristensen

Tak for en meget dejlig aften. Den forløb lige præcis som jeg havde ønsket. Det var super god mad og perfekte vine til. Jeg kan da også berette, at så godt som alle gæster har udtrykt stor fornøjelse med såvel maden som underholdningen. Mejse var også lige i præcis hvad jeg kunne ønske mig.

Alt i Alt – SUPER!

Mange hilsener også til hele dit dejlige personale, som var med til at gøre det til en super skøn aften

– Birthe Harboe