Handelsbetingelser

madebybettina ApS 
Vejlesøparken 2, 3. th.
2840 Holte 

Cvr nr. 40519661

Mail: info@madebybettina.dk
Tlf. 29 25 32 09

For køb af catering, kurser i køkkenet, kurser i blomsterværkstedet og events

Afbestilling
Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:

madebybettina fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.

madebybettina fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.

Aflysning af kurser
Madebybettina forbeholder sig ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger eller ved sygdom. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at flytte sin tilmelding til et andet kursus med ledige pladser eller få pengene retur. Vi kontakter tilmeldte pr. telefon eller e-mail ved ændringer. Vi kan ikke garantere, at aflyste kurser oprettes på et senere tidspunkt. Kursusgebyret refunderes kun af madebybettina i tilfælde af aflysning eller flytning af kurset.

Forbehold
Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt udsolgte kurser og arrangementer; afvigelser fra det skrevne samt viste billeder.

Fortrydelsesret og afbudsregler
Du skal være opmærksom på, at vores adgang til kurser og events ikke kan ombyttes, du kan dog videregive adgangen til 3. mand. I henhold til en undtagelse i forbrugeraftaleloven, er der ikke fortrydelsesret ved ”rekreative fritidsaktiviteter, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres”. Det betyder, at køb af et kursus er bindende og at kurset ikke kan refunderes, hvis du bliver syg eller ikke kan deltage. Se eventuelt forbrug.dk

Betaling
Når bestillingen er gennemført, modtager du en ordrebekræftelse på e-mail. For alle betalingsformer gælder, at alle informationer sendes krypteret og vi modtager ingen informationer om din konto, kortoplysninger eller lignende. Vi modtager udelukkende besked om at bestillingen er betalt.

Du kan anvende disse betalingskort
Visa og Mastercard. Beløbet blivet hævet på dit kort, efter kurset er blevet afholdt.

Personlige oplysninger
Personlige oplysninger, du afgiver til madebybettina i forbindelse med købet videregives ikke til tredjepart. Alle oplysninger, som du har afgivet opbevares forsvarligt i elektronisk format og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos madebybettina.

I forbindelse med den elektroniske betaling gemmes ingen konto- eller kreditkortoplysninger. Al data-kommunikation i forbindelse med den elektroniske betaling sker via en DIBS betalingsserver. Denne data-kommunikation sker med størst mulig sikkerhed via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra Bambora. Navn, adresse, telefonnummer og e-mail gemmes. Ligeledes sker der en registrering af den IP-adresse, hvorfra bestillingen er gennemført. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger. Falske bestillinger politianmeldes.