Julestue på Højgaard

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen på Højgaard i Fredensborg. Herfra driver jeg min cateringvirksomhed og afholder mine events og blomsterkurser i vintermånederne. 

Vi sælger pyntegrønt og kranse, grene og kogler samt danske amaryllis og splithyacinter – alle planter, der hører til julen og vinteren til.

I udvalgte weekender får vi besøg af leverandører – nærmere info herom følger.

Vores store event i december bliver en intim julekoncert med Marie Carmen Koppel, og hendes bror Benjamin Koppel, hvor vi i pausen byder på julefingerfood og bobler.

I kalenderen nedenfor får du en samlet oversigt med alle kurser og events samt julestuens åbningstider.

Jeg glæder mig til at se jer, og jeg håber, at I vil sprede budskabet om mine kurser og events samt benytte jer af min lækre julecatering.

Download mit vinter og juleprogram her

Julehilsner fra Bettina & co.
Åbningstider

3. og 4. december

10. og 11. december

Kl. 11.00-16.00

Adresse

Langerødvej 20, 3480 Fredensborg. 

Gratis parkering.

Betaling

Kontant, betalingskort og MobilePay

Åbningsweekend, 12. og 13. november:

Bagsværd Lakrids, lørdag den 12. november 13.00-15.00

”Håndlavet dansk lakrids i særklasse. Bagsværd Lakrids Classic har vundet GULD ved The Liqourice Taste Awards i 2020.”

Morten, som er medstifter af det udsøgte Bagsværd Lakrids, byder på smagsprøver om lørdagen, den 12. november, kl. 13-15, og vi sælger naturligvis produkterne i butikken. Søndag vil der også være smagsprøver af den skønne lakrids i caféen.

bagsvaerdlakrids.dk

Barbara Lütken

Kogebogsleverandør  Barbara Marchione Lütken sælger sin italienske kogebog, ”I det italienske køkken”, med de fineste opskrifter, og hun byder på lidt italienske lækkerier.

ByElmelund

Mette fra firmaet ByElmelund demonstrer juleklip med bl.a smukke vifterkræmmerhuse og engle, og hun sælger også sine unikke kageopsatse og duftlys i smukke kopper.

GreenEtiq

”Certificeret økologisk & 100% vegansk. Eksklusiv ansigts- & kropspleje til en fornuftig pris.”

GreenEtiq gæster også gården i åbningsweekenden med hendes lækre og prisvindende skincare, som både er økologisk og vegansk – og som er rost til alle hudtyper.

green-etiq.dk

Lanugo

Lanugo designer casual, luksuriøst kvalitetstøj i skind og etisk pels.

Lanugo er bl.a. kendt for skindleggings i de lækreste udvalgte materialer. Et stilbevidst hverdagslook, der tilpasses individuelt. En udsøgt mulighed for tøj du vil glædes over meget længe.

lanugo.dk

Events og kurser i julestuen