madebybettina
Finger Food 2024
Minimum 12 kuverter
Vi anbefaler 4-6 forskellige finger food, hvis det skal agere som receptionsmad
Vi anbefaler 8-10 forskellige finger food, hvis det skal udgøre en frokost eller middag (heraf kan 1-3 f.eks. være ost eller dessert)
Grøn finger food
Bruschetta med grillet græskar, feta, rucola og nødder
– 30 kr./pers.
Bruschetta med ovnstegte portobellosvampe, rucola, aioli og parmesan
– 30 kr./pers.
Bruschetta med små hele pandestegte tomater, cremet ost og urter
– 30 kr./pers.
Bruschetta med burrata samt miks af grillede grøntsager og urter
– 30 kr./pers.
Bruschetta med langtidsbagte røde timiandruer og philadelphia
– 30 kr./pers.
Bruschetta med honningstegte pærer, feta, rucola og valnøddedrys
– 30 kr./pers.
Bruschetta med grillet figen, husets pesto, ristet parmaskinke og glace
– 30 kr./pers.
Hjertesalat med cremet hummus, granatæble og ristede mandelflager
– 25 kr./pers.
Stegte små peberfrugter – pimientos de padron – med indkogt balsamico og aioli – serveret i bambusbåd
– 20 kr./pers.
Små glas med krydret hummus, edamamebønner, smuldret feta og ærteskud
– 25 kr./pers.
Falafel serveret i bambusbåd med ærtesalsa, soltørret tomat og sesam
– 25 kr./pers.
Italienske veggiedeller vendt i rød pesto, persille og sorte oliven – på spyd
– 25 kr./pers.
Arancini (friteret risottokugle) med aioli, parmesan og ærteskud
– 25 kr./pers.
Sliders med grillede grøntsager vendt i pesto med mikset salat og aioli
– 35 kr./pers.
Sliders med falafel, mikset salat, soltørrede tomater og hummus
– 35 kr./pers.
Ristet rugbrød med kartofler, syltede rødløg, aioli og karse
– 25 kr./pers.
Crushed kartoffel med hvidløgssmør og revet parmesan – serveres med aioli
– 25 kr./pers.
Bagt sød kartoffel i skiver – serveret med blød fetacreme og toppet med tranebær samt nøddedrys
– 25 kr./pers.
Tortillas med cheddarost, pesto og grillet peberfrugt – stegt og skåret i mundrette stykker
– 30 kr./pers.
Små tærter med spinat, feta, urter og glace
– 25 kr./pers.
Finger food med fisk
Bruschetta med madebybettinas røget laks, mild peberrodscreme og crispy grønt
– 30 kr./pers.
Bruschetta med cremet tunmousse, agurkeskiver, karse og rød skovsyre
– 25 kr./pers.
Sliders med varmrøget laks, hjemmesyltede grøntsager, mikset salat og tartarsauce
– 35 kr./pers.
Mini smørrebrød – rugbrød med æg og rejer – toppet med estragonmayonnaise og ærteskud
– 25 kr./pers.
Små tærter med laksefyld og urter
– 25 kr./pers.
Små tærter med tunfyld, oliven og urter
– 25 kr./pers.
Ristet rugbrød med varmrøget laksecreme, purløg og lime
– 30 kr./pers.
Tortillas med røget laks, rucola, philadelphia og wasabi – skåret i mundrette stykker
– 30 kr./pers.
Små blinis med laks, estragoncreme og urter
– 30 kr./pers.
Små blinis med rogncreme, rogn, dild og citrus
– 30 kr./pers.
Crispy butterdejsskål med rejesalat og dild
– 25 kr./pers.
Kartoffelrösti med cremet krabbesalat og ærteskud
– 30 kr./pers.
Kartoffelrösti med røget laks, pebberrodscreme og urter
– 30 kr./pers.
Ebirejer med chilimayo, lime og urter (2 stk./pers.)
– 35 kr./pers.
Store tigerrejer marineret i hvidløg og chili (2 stk./spyd) – serveres med aioli
– 35 kr./pers.
Store tigerrejer på spyd med marineret mango, citrus og urter
– 35 kr./pers.
Gratinerede muslinger med hvidløgsrasp, chiliflager og parmesan
– 30 kr./pers.
Finger food med kød
madebybettinas asiatiske kyllingedeller med chilisauce og sort sesam (2 stk./spyd)
– 25 kr./pers.
Cæsarsalat på spyd – brødcrumble, salat, kylling, parmesan, dressing og persille
– 25 kr./pers.
Kyllingesatay stegt med karry – serveres på pind med chilisauce
– 25 kr./pers.
Cremet kyllingesalat serveret i bambusbåd – toppet med ristet rugbrød og urter
– 25 kr./pers.
Dadler svøbt i crispy bacon, nøddedrys og urter
– 20 kr./pers.
Bruschetta med kalvecarpaccio, oliven, pesto og parmesan
– 30 kr./pers.
Sliders med pulled pork, mikset salat, hjemmesyltede rødløg og chilimayo
– 35 kr./pers.
Sliders med kylling, sprødstegt bacon, mikset salat og karrycreme
– 35 kr./pers.
Små tærter med bacon, løg og grønt
– 25 kr./pers.
Tortillas med lufttørret bresaola, peberrodscreme og rucola – skåret i mundrette stykker
– 25 kr./pers.
Brød
Hjemmebagt foccaciabrød med dagens tapenade
– 20 kr./pers.
Ost
Emmentalerfirkant med rosmarinsyltet abrikos – på pind
– 25 kr./pers.
Forskellige mundrette stykker ost, kiks og kompot
– 45 kr./pers.
Dessert finger food
Dadelkugler rullet i kokos og kakaodrys – 2 stk.
– 25 kr./stk.
madebybettinas trøffelkugler – lavet på vores soft chokoladekage – rullet i kokos og pistacie – 2 stk.
– 25 kr./stk.
madebybettinas chokoladebrud med ingefær og crunch
– 25 kr./stk.
Mini Sarah Bernhard med mørk chokolade og drys
– 25 kr./stk.
Mini mandelmuffins med brombær og hindbær
– 20 kr./stk.
Soft chokoladekagehapser med karamelslør
– 25 kr./stk.
madebybettinas citrus-birkeskagehapser – pyntet med blåbær og flormelis
– 25 kr./stk
Lille glas med chokomousse og bær
– 25 kr./stk.
Mix af macarons – 2 stk
– 25 kr. /stf
ALLERGENER:
Vi er i stand til at tage hensyn til diverse allergner, hvis blot I gør opmærksom på det ved jeres bestilling.
BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.
PRAKTIK:
Alt mad serveres på fade lige til at stille på bordet.
Afhentning på Langerødvej 20, 3480 Fredensborg eller levering efter aftale – pris afhænger af lokation.
Fade skal afleveres opvaskede på Langerødvej 20, 3480 Fredensborg.