madebybettina

Forårs / konfirmationsbuffet 2024

Bemærk I skal vælge blandt kød, salater, dip og desserter

375 kr. pr. person (børn under 12 år halv pris)

Minimum 12 kuverter

Forretter:

Portionsanrettet varmrøget laks på en bund af sprøde salater, sauce verte, radiser og urter

Forårssalat med grønne asparges, sprød hjertesalat, mangotout ærter, edamame-bønner toppet med saltmandler og kold citrus hollandaise

Malt kuvertbrød

Hovedretter:

Kyllingesatay marineret i thaikarry marinade – toppet med peanuts, chillisauce, chilli og lime.

Kød – vælg mellem:

Vitello tonnato – tyndskåret mørt kalvekød, serveret kold med tunsauce, kapers, parmesanflager og grønt forårsdrys
eller
Kalveculotte – tyndskåret serveret kold med madebybettina’s krydrede tomatsalsa, sweet peber drops og ærteskud
eller
Kalveculotte – rosastegt med timian, serveres varm med cremet rødvinssauce – skal skæres ud og varmes
(40 kr. ekstra pr. person)

Små ovnbagte kartofler med urter og sesam

Hjemmebagt foccacia brød

 

Vælg mellem følgende salater, to stk. (valg af ekstra salat 30 kr. pr. person)

Vandmelonsalat med minispinat, græskarkerner, fetadrys og urter

Tomatsalat – den klassiske caprese med mozzarella, oliven, basilikum og balsamico

Perlebyg med miks af grillede grøntsager, aromatisk appelsindressing og urter

Spæde salatblade med jordbær, ærter, mormor-jordbærdressing og spiselige blomster

Romaine-salat med klassisk ceasar-dressing, brødcrutoner, parmesanflager og bredbladet persille

Cremet blomkåltzatziki med purløg, toppet med græskarkerner, lynsyltede rabarber og ærteskud

 

 

Vælg én dip: (valg af ekstra dip 10 kr. pr. person)

Soft fetacreme med urtetopping

Baba ghanoush (cremet auberginedip med yogurt)

Kold bearnaisecreme

Chilimayo

Humus toppet med soltørrede tomater, oliven og kikærter 

Oliventapenade

 

Desserter:

Vælg ét glas og én kage (valg af ekstra desserter koster 40 kr. pr. person)

Glas:

Tiramisu med ladyfingers, kaffelikør og mørk kakaodrys

Rabarbertrifli med makron, vaniljecreme og bær

Citronfromage med citrussirup, marengs, blåbær og mynte

Eton mess – engelsk dessert med jordbær, hyldeblomstcreme og knuste marengs toppet med granatæblekerner og tørrede rosenblade

Kage:

Soft chokoladekage med ganache og jordbær

Nøddekage med hindbærskum og frysetørret hindbær

Italiensk citrontærte med marengstopping, bær, lime og gulddrys

 

 

Tilvalg til konfirmationsbuffet:

Starters: 25 kr. pr. stk.

Miks af krydrede nødder anrettet i bambusbåde

Små tærter med forårsløg, bacon og glace

Bruschetta med grillet squash med ramsløgolie og toppet med kørvel

 

Tilvalg til forret/hovedret:

45 kr. pr. tilvalg

Tigerrejecocktail – med marinerede tigerrejer, salat, edamamebønner, mango og gomadressing, lime


Til kaffen: 

25 kr. pr. person

 

Dadelkugler rullet i kokos og pistacie

madebybettina chokoladebrud med crunch og ingefær, chocoladeslør og frysetørrede hindbær

Små chokoladeskåle med vaniljecreme og mixede bær

 

Natmad:

To oste, to slags pålæg, pølse, surt og salt tilbehør. Hertil rugbrød, brød og kiks
– 85 kr. pr. person

Kyllingesandwich på groft brød med kylling, bacon, agurk, salat og karrydressing
– 50 kr. pr. stk.

Brie-sandwich på groft brød med skinke og dijonsennep samt drueagurk
– 50 kr. pr. stk.

Sliders med pulledpork, salat, syltede rødløg og chilimayo
– 40 kr. pr. stk. 

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os. 

LEVERING:
Alt mad leveres på fade lige til at stille på bordet.

Finger food - meget indbydende & pyntet med farvestrålende blomster
Kan varmt anbefale Bettinas finger food. Meget indbydende & pyntet med farvestrålende blomster m.m. Velsmagende og lækkert. Citronkagen er to-die-for.
- Gitte Mikkelsen
Det var velsmagende og flot anrettet.
Tusind tak for lækker mad til Sebastians konfirmation i fredags. Det var velsmagende og flot anrettet. Særligt var jeg imponeret over kødet, som var virkelig mørt og perfekt rosastegt, og kartoflerne var dejlige luftige.
- Christina
En god oplevelse som vi nød
Mange tak for den dejlige mad du havde lavet til os, det var virkelig en god oplevelse som vi nød
- Susanne og Bjørn Stilov