madebybettina
Forårs- og sommermenu 2024
Minimum 12 personer
Pris 295 kr.
Forretter:
Grønne asparges med kold citrus hollandaise, saltmandler, spiselige blomster og ærteskud
Salat med bagt laks, edamamebønner og melon toppet med peberdrops – anrettet i portionsglas
Hjemmebagt brød
Hovedret – vælg mellem følgende:
Rosastegt kalveculotte med aromatisk lys sommersauce
Farseret unghanebryst med urter og citrus – aromatisk lys sommersauce
Hertil små ovnbagte kartofler med sesam og urter
Tomatsalat med agurk, dild og feta toppet med rugbrødscrumble
Dessert – vælg mellem følgende:
Portionsanrettet Brownie-bund med passionscreme, hindbær glace og pyntet med hindbær og guldstøv
Fransk citrontærte med marengs, pyntet med blåbær, mynte og lime
Rabarbertrifli med makron og vaniljecreme toppet med bær og frysetørret hindbær
Alt serveres flot anrettet på fade – lige klar til at stille på bordet og spise.
BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.
LEVERING:
Maden kan hentes i Fredensborg i mit køkken på Langerødvej 20, 3480 Fredensborg.
Eller levering efter aftale og aftalt pris.