madebybettina

Forårs/konfirmationsmenu 2024

425 kr. pr. person (børn under 12 år halv pris)
Minimum 12 kuverter

 

Denne menu kræver kok og tjener pga. tallerkenservering

Starters:

Små tærter med forårsløg, bacon og glace

Bruschetta med grillet squash med ramsløgolie og toppet med kørvel

 


Forret (tallerken):

Grønne asparges på en bund af crispy salat, citrushollandaise, lime, ærteskud, saltmandler og spiselige blomster

Varmrøget laksecreme i glas med karse og rugbrødschips

Hjemmebagt maltkuvertbrød 

 

 Hovedret (tallerken):

Rosastegt oksemørbrad med brøndkarse 

Kartoffeltimbale

Cremet rødvinsauce

Spæde salatblade med jordbær, ærter, mormor-jordbærdressing, spiselige blomster og urter – på fad 

 

Dessert (tallerken):

Soft chokoladekage med ganache og vaniljecreme

Glas med miks af sommerbær og mynte 

Shot med citronfromage, citrussirup, marengs, blåbær og mynte

 

 Tilvalg til konfirmationsmenu:

Starters: 25 kr. pr. stk.

Miks af krydrede nødder anrettet i bambusbåde

 

Til kaffen: 25 kr. pr. person

Dadelkugler rullet i kokos og pistacie

madebybettina chokoladebrud med crunch og ingefær, chocoladeslør og frysetørrede hindbær

Små chokoladeskåle med vaniljecreme og mixede bær

 

Natmad:

To oste, to slags pålæg, pølse, surt og salt tilbehør. Hertil rugbrød, brød og kiks
– 85 kr. pr. person

Kyllingesandwich på groft brød med kylling, bacon, agurk, salat og karrydressing
– 50 kr. pr. stk.

Brie-sandwich på groft brød med skinke og dijonsennep samt drueagurk
– 50 kr. pr. stk.

Sliders med pulledpork, salat, syltede rødløg og chilimayo
– 40 kr. pr. stk. 

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os. 

LEVERING:
Alt mad leveres på fade lige til at stille på bordet.

Tak for virkelig dejlig mad!
Tak for virkelig dejlig mad!
- Michelle
Din mad var et hit!
Din mad var et hit! 😃
- Finn Andersen
Vores gæster var meget begejstret for maden
Vi oplevede en god service og dejlig mad fra madebybettina. Vi og vores gæster var meget begejstret for maden, og flere var interesseret i at få at vide hvor maden kom fra.
- Emilie Bro-Jørgensen,
Frederiksberg Centret