madebybettina
Forårs/konfirmationsmenu 2024
425 kr. pr. person (børn under 12 år halv pris)
Minimum 12 kuverter
Denne menu kræver kok og tjener pga. tallerkenservering
Starters:
Små tærter med forårsløg, bacon og glace
Bruschetta med grillet squash med ramsløgolie og toppet med kørvel
Forret (tallerken):
Grønne asparges på en bund af crispy salat, citrushollandaise, lime, ærteskud, saltmandler og spiselige blomster
Varmrøget laksecreme i glas med karse og rugbrødschips
Hjemmebagt maltkuvertbrød
Hovedret (tallerken):
Rosastegt oksemørbrad med brøndkarse
Kartoffeltimbale
Cremet rødvinsauce
Spæde salatblade med jordbær, ærter, mormor-jordbærdressing, spiselige blomster og urter – på fad
Dessert (tallerken):
Soft chokoladekage med ganache og vaniljecreme
Glas med miks af sommerbær og mynte
Shot med citronfromage, citrussirup, marengs, blåbær og mynte
Tilvalg til konfirmationsmenu:
Starters: 25 kr. pr. stk.
Miks af krydrede nødder anrettet i bambusbåde
Til kaffen: 25 kr. pr. person
Dadelkugler rullet i kokos og pistacie
madebybettina chokoladebrud med crunch og ingefær, chocoladeslør og frysetørrede hindbær
Små chokoladeskåle med vaniljecreme og mixede bær
Natmad:
To oste, to slags pålæg, pølse, surt og salt tilbehør. Hertil rugbrød, brød og kiks
– 85 kr. pr. person
Kyllingesandwich på groft brød med kylling, bacon, agurk, salat og karrydressing
– 50 kr. pr. stk.
Brie-sandwich på groft brød med skinke og dijonsennep samt drueagurk
– 50 kr. pr. stk.
Sliders med pulledpork, salat, syltede rødløg og chilimayo
– 40 kr. pr. stk.
BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os.
LEVERING:
Alt mad leveres på fade lige til at stille på bordet.
Frederiksberg Centret