madebybettina

Finger Food 2024

Minimum 12 kuverter

Vi anbefaler 4-6 forskellige finger food, hvis det skal agere som receptionsmad

Vi anbefaler 8-10 forskellige finger food, hvis det skal udgøre en frokost eller middag (heraf kan 1-3 f.eks. være ost eller dessert)

Grøn Finger Food

Bruschetta med grillet græskar, feta, rucola og nødder
– 30 kr./pers.

Bruschetta med ovnstegte portobellosvampe, rucola, aioli og parmesan
– 25 kr./pers.

Bruschetta med små hele pandestegte tomater, cremet ost og urter
– 25 kr./pers.

Bruschetta med burrata samt miks af grillede grøntsager og urter
– 30 kr./pers.

Bruschetta med  langtidsbagte røde timiandruer og philadelphia 
– 30 kr./pers.

Bruschetta med honningstegte pærer, feta, rucola og valnøddedrys
– 30 kr./pers.

Bruschetta med grillet figen, husets pesto, ristet parmaskinke og glace
– 30 kr./pers.

Spyd med briehaps, pære og rucola toppet med valnøddedrys og honning
– 30 kr./pers.

Små bagte svampe med ristet parmaskinke, parmesan og glace
– 25 kr./pers.

Hjertesalat med cremet hummus, granatæble og ristede mandelflager
– 20 kr./pers.

Stegte små peberfrugter – pimientos de padron – med indkogt balsamico og aioli – serveret i bambusbåd
– 20 kr./pers.

Små glas med krydret hummus, edamamebønner, smuldret feta og ærteskud
– 25 kr./pers.

Falafel serveret i bambusbåd med ærtesalsa, soltørret tomat og sesam
– 25 kr./pers.

Italienske veggiedeller vendt i rød pesto, persille og sorte oliven – på spyd 
– 25 kr./pers.

Sliders med grillede grøntsager vendt i pesto med mikset salat og aioli
– 35 kr./pers.

Sliders med svampebøf, mikset salat, hjemmesyltede rødløg og trøffelmayo
– 35 kr./pers.

Sliders med falafel, mikset salat, soltørrede tomater og humus
– 35 kr./pers.

Ristet rugbrød med kartofler, syltede rødløg, aioli og karse
– 25 kr./pers.

Crushed kartoffel med hvidløgssmør og revet parmesan – serveres med aioli
– 25 kr./pers.

Bagt sød kartoffel i skiver – serveret med blød fetacreme og toppet med tranebær samt nøddedrys
– 25 kr./pers.

Tortillas med cheddarost, pesto og grillet peberfrugt – stegt og skåret i mundrette stykker
– 30 kr./pers.

Små tærter med spinat, feta, urter og glace
– 25 kr./pers.

Finger Food med fisk

Bruschetta med madebybettinas røget laks, mild peberrodscreme og crispy grønt
– 30 kr./pers.

Bruschetta med cremet tunmousse, agurkeskiver, karse og rød skovsyre
– 25 kr./pers.

Sliders med varmrøget laks, hjemmesyltede grøntsager, mikset salat og tartarsauce 
– 35 kr./pers.

Mini smørrebrød – rugbrød med æg og rejer – toppet med estragonmayonnaise og ærteskud
– 25 kr./pers.

Små tærter med laksefyld og urter
– 25 kr./pers.

Små tærter med tunfyld, oliven og urter
– 25 kr./pers.

Ristet rugbrød med varmrøget laksecreme, purløg og lime
– 30 kr./pers.

Tortillas med røget laks, rucola, philadelphia og wasabi – skåret i mundrette stykker
– 30 kr./pers.

Små blinis med laks, estragoncreme og urter
– 30 kr./pers.

Små blinis med rogncreme, rogn, dild og citrus
– 30 kr./pers.

Crispy butterdejsskål med rejesalat og dild
– 25 kr./pers.

Kartoffelrösti med cremet krabbesalat og ærteskud
– 30 kr./pers.

Kartoffelrösti med røget laks,  pebberrodscreme og urter
– 30 kr./pers.

Ebirejer med chilimayo, lime og urter (2 stk./pers.)
– 35 kr./pers.

Store tigerrejer marineret i hvidløg og chili (2 stk./spyd) – serveres med aioli
– 35 kr./pers.

Store tigerrejer på spyd med marineret mango, citrus og urter
– 35 kr./pers.

Gratinerede muslinger med hvidløgsrasp, chiliflager og parmesan 
– 30 kr./pers.

 

Finger Food med kød

madebybettinas asiatiske kyllingedeller med chilisauce og sort sesam (2 stk./spyd)
– 25 kr./pers.

Cæsarsalat på spyd – brødcrumble, salat, kylling, parmesan, dressing og persille
– 25 kr./pers.

Kyllingesatay stegt med karry – serveres på pind med chilisauce
– 25 kr./pers.

Cremet kyllingesalat serveret i bambusbåd – toppet med ristet rugbrød og urter
– 25 kr./pers.

Dadler svøbt i crispy bacon, nøddedrys og urter
– 20 kr./pers.

Bruschetta med kalvecarpaccio, oliven, pesto og parmesan
– 30 kr./pers.

Sliders med pulled pork, mikset salat, hjemmesyltede rødløg og chilimayo
– 35 kr./pers.

Sliders med kylling, sprødstegt bacon, mikset salat og karrycreme
– 35 kr./pers.

Små tærter med bacon, løg og grønt
– 25 kr./pers.

Tortillas med lufttørret bresaola, peberrodscreme og rucola – skåret i mundrette stykker
– 25 kr./pers.

Ost:

Emmentalerfirkant med rosmarinsyltet abrikos – på pind
– 25 kr./pers.

Forskellige mundrette stykker ost, kiks og kompot
– 45 kr./pers.

Dessert Finger Food

Dadelkugler rullet i kokos og kakaodrys – 2 stk.
– 25 kr./stk.

madebybettinas trøffelkugler – lavet på vores soft chokoladekage – rullet i kokos og pistacie – 2 stk.
– 25 kr./stk.

madebybettinas chokoladebrud med ingefær og crunch
– 25 kr./stk.

Mini Sarah Bernhard med mørk chokolade og drys
– 25 kr./stk.

Mini mandelmuffins med brombær og hindbær
– 20 kr./stk.

Soft chokoladekagehapser med karamelslør
– 25 kr./stk. 

madebybettinas citrus-birkeskagehapser – pyntet med blåbær og flormelis
– 25 kr./stk

Lille glas med chokomousse og bær
– 25 kr./stk.

Mix af macarons – 2 stk
– 25 kr. /stk

ALLERGENER:

Vi er i stand til at tage hensyn til diverse allergner, hvis blot I gør opmærksom på det ved jeres bestilling. 

BESTILLING:
Bestil på info@madebybettina.dk. Du modtager efterfølgende en bekræftelse på mail fra os. 

PRAKTIK:
Alt mad serveres på fade lige til at stille på bordet.

Afhentning på Langerødvej 20, 3480 Fredensborg eller levering efter aftale – pris afhænger af lokation. 

Fade skal afleveres opvaskede på Langerødvej 20, 3480 Fredensborg. 

Det var velsmagende og flot anrettet.
Tusind tak for lækker mad til Sebastians konfirmation i fredags. Det var velsmagende og flot anrettet. Særligt var jeg imponeret over kødet, som var virkelig mørt og perfekt rosastegt, og kartoflerne var dejlige luftige.
- Christina
En god oplevelse som vi nød
Mange tak for den dejlige mad du havde lavet til os, det var virkelig en god oplevelse som vi nød
- Susanne og Bjørn Stilov
Tusind tak for en super fint afviklet konfirmation
Tusind tak for en super fint afviklet konfirmation for Julie ? Har kun hørt roser om maden og det er virkelig skønt sted på Højgaard.
- Susanne